PONUDA

PHOTO-2019-03-28-15-49-49

GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Izvodimo montažu kompletnog asortimana tipske građevinske limarije poput žljebova, olučnih cijevi, dimnjačkih kapa, servisnih krovnih prozora i sl.
Također izrađujemo i montiramo sve vrste limenih opšava, okapnica i profila prema detaljima i zahtjevima na objektu ili vašem nacrtu.
Svaki detalj možemo izraditi iz bilo kojeg trenutno dostupnog lima na tržištu. Bilo da se radi o određenom materijalu, debljini ili boji.
PHOTO-2019-03-28-16-14-15_1

HIDROIZOLACIJE KROVOVA

Ravnim i kosim krovovima potrebna je kvalitetna hidroizolacija.
Bilo da je riječ o sanaciji postojećeg krova ili novogradnji slobodno se možete osloniti na nas. Hidroizolacije izvodimo bitumenskim trakama za vruće varenje i hladnim pastama, premazima na bazi tekuće gume, polimer cementne hidroizolacije, sintetičkim membranama PVC ili TPO/FPO svih renomiranih proizvođača na tržištu.
PHOTO-2019-03-28-15-57-59_1

TOPLINSKE IZOLACIJE KROVOVA

Krovovi bilo koje vrste ljeti su na udaru visokih temperatura a zimi niskih.
Da bi spriječili prijenos tih neželjenih temperatura u prostor u kojem boravimo nužna je kvalitetna toplinska izolacija krova. Mineralna ili kamena vuna najpoznatiji je i najpristupačniji izolator koji se koristi za izolaciju kosih krovova.
Ravni krovovi, ovisno o namjeni, najčešće se izoliraju tvrdim pločama mineralne vune, EPS ili XPS određene debljine. Novost u izoliranju krovova su reflektirajuće folije koje znatno štede prostor koji je potreban za izolaciju. Prema proračunu 1 cm reflektirajuće folije SkyTech zamjenjuje 24 cm mineralne vune.
PHOTO-2019-03-28-15-48-56_1

KROVOPOKRIVANJE

Pokrivamo krovove svim raspoloživim vrstama pokrova.
Specijalizirali smo se za izradu svih vrsta limenih pokrova. Pripremamo i montiramo ravne falcane pokrove, limene pokrove u obliku crijepa, trapez pokrove. Surađujemo sa renomiranim europskim proizvođačima limenih pokrova i krovne opreme Prefa, Lidnab, Ruukki, KJG, Alubel. Krovove također pokrivamo svim vrstama crijepa, krovne šindre, krovnog panela i sl.
PHOTO-2019-03-28-15-50-43_1

VODOVODNE INSTALACIJE I ODVODNJA

Iskustvo u izradi vodovodnih instalacija i kanalizacije nitko nam ne može poreći. Od 1979. godine izveli smo tisuće izljevnih mjesta, montirali smo stotine umivaonika i servisirali jednako toliko vodokotlića.
Sada nudimo uslugu izvođenja dovodnih i odvodnih instalacija bilo kod adaptacije ili u novogradnji. Koristimo sve dostupne materijale, vrste cijevi i sisteme. Ugrađujemo svu suvremenu podžbuknu opremu prema željama investitora. Montiramo kompletnu kupaonsku opremu i sanitarije. Vršimo održavanje javnih i privatnih sanitarnih čvorova.
PHOTO-2019-03-28-15-50-44

ADAPTACIJE INTERIJERA

U suradnji sa našim provjerenim i dugogodišnjim kooperantima vršimo kompletne adaptacije stanova i poslovnih prostora ili samo određenih prostorija prema potrebama kupca.
Demontažu i iznošenje vašeg namještaja, rušenje zidova, elektroinstalaterske radove, sisteme centralnog grijanja i klimatizacije, soboslikarske ili keramičarske radove, odvoz i zbrinjavanje otpada, sve to možete ugovoriti sa nama a mi ćemo se pobrinuti za koordinaciju svih tih majstora i još ćemo vam za izvedene radove dati garanciju.

KVIL RIČKOVIĆ